0 Items

PELOTON 

Fotografie: Tim De Waele

Prijs: 
€ 24,50
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 23 x 17 cm
  • 256 bladzijden
  • Vierkleurendruk op kwaliteitspapier
  • Garengenaaid
  • Gebrocheerd met flappen
  • Matte plastificatie en UV-vernis
  • ISBN 978 90 8162 372 8

Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Een wonderbaarlijke kijk op een wondere wereld

In dit fotoboek neemt de Belgische wielerfotograaf Tim De Waele je op passionele wijze mee in de wereld van het wielrennen. Je krijgt het beste wat de internationale wielerfotografie te bieden heeft. Je beleeft het spektakel van op de eerste rij en komt op plaatsen waar de wielerliefhebber anders nooit geraakt. In 'Peloton' kussen inspanning en schoonheid elkaar op elke bladzijde.

Tim De Waele reist als freelancefotograaf de hele wereld af. Zijn specialisatie is wielrennen. Hij is 250 dagen per jaar op pad en brengt ruim 40.000 kilometer op de duozit van de motor door. Hij trotseert zon, regen, sneeuw en wind op zoek naar de beste foto's en de origineelste invalshoeken. Zijn foto's verschijnen in kranten en magazines zoals 'Procycling', 'L'Equipe', 'Sports Illustrated', 'Velo Magazine', 'Ciclismo a fondo', 'Sportmagazine', 'Het Nieuwsblad-De Standaard', 'Algemeen Dagblad', 'La Gazzetta dello Sport'…

Speciaal voor dit boek schreven Tom Boonen het voorwoord en Fabian Cancellera het nawoord. 'Peloton' is een must-have voor elke wielersupporter, dat naast de vele adembenemende foto's ook 19 korte teksten bevat met anekdotes uit de buik van het peloton.

"Ik zie heel veel fotomateriaal van wielerwedstrijden, en ik kan maar één ding concluderen: Tim De Waele is de beste wielerfotograaf van de hele wereld. En daar mogen wij als Belgen trots op zijn." (TOM BOONEN)

"Tim is altijd met zijn vak bezig. Soms denk ik dat ik hem moet intomen, maar dan zou hij Tim niet meer zijn. Ik zou nooit kunnen leven in zijn tempo. Maar hij geniet ervan. Tim is een topper in zijn vak en een fijne man." (FABIAN CANCELLARA)