0 Items

The Wolfpack – 365 Days on the Road (UITVERKOCHT)

Sigfrid Eggers

Niet meer te bestellen

Prijs: 
€ 35,50
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 29,5 x 24,3 cm
  • 240 bladzijden
  • Hardcover
  • Quadri gedrukt
  • Tweetalige editie Nederlands-Engels
  • ISBN 978 94 9267 755 6

Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Het team Quick-Step Floors Cycling: de sportrevelatie van 2018!


De wielrenners van Quick-Step Floors Cycling Team, de ploeg rond manager Patrick Lefevere, omschrijven zichzelf als ‘The Wolfpack’. Met hun Belgische roots en internationale uitstraling rijgen ze de overwinningen aan elkaar. Het afgelopen seizoen was het indrukwekkende hoogtepunt van hun succes.

Met Niki Terpstra won Quick Step Floors Cycling Team ‘Vlaanderens mooiste’, met de Luxemburger Bob Jungels Luik-Bastenaken-Luik. Sprintfenomeen Gaviria was alom tegenwoordig. Sportbom Elia Viviani overheerste de spurt in de Giro. De jonge Franse belofte Julian Alaphilippe etaleerde zijn klimmersbenen met overwinningen in de Waalse Pijl, de Dauphiné en de Tour de France. Iljo Keisse, Tim Declercq en Yves Lampaert reden kilometers aan de kop van het peloton. Ex-wereldkampioen en gevestigde waarde Philippe Gilbert reed zich de ziel uit het lijf in functie van dat ene doel: samen overwinnen. The Wolfpack kwam, zag en overwon.

Fotograaf Sigfrid Eggers biedt in dit boek een unieke inkijk achter de schermen van een topwielerploeg. Dicht op de huid van de renners herbeleef je de fantastische hoogtepunten van een jaar profwielrennen. Nooit eerder werd een wielerploeg zo intens gevolgd. Meesterverteller Rik Van Puymbroeck tekende de verhalen bij de beelden op.