0 Items

Mini Woonboek (UITVERKOCHT)

Tom Cole & Britt Sebrechts

Niet meer te bestellen

Prijs: 
€ 12,50
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 25 x 19 cm
  • 240 bladzijden
  • Hardcover
  • Quadri gedrukt
  • ISBN 978 94 9208 113 1Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Laat je inspireren door de mooiste kinderkamers van Vlaanderen en Nederland

Woonblog.be van Tom Cole en Britt Sebrechts groeide razendsnel uit tot de populairste interieurblog van België, met dagelijks duizenden lezers die volgen hoe Britt en Tom op zoek gaan naar inspirerende interieurs. De blog werd niet voor niets door Weekend Knack verkozen tot de beste designblog van 2012 en 2013, en door vtwonen genomineerd als beste interieurblog. In hun eerste, succesvolle Woonboek brachten ze het beste van hun blog samen en gaven ze hun lezers een kijk in vijftien inspirerende interieurs. Een vervolg kon niet uitblijven en met de geboorte van hun dochtertje was het thema dan ook snel duidelijk.

In het Mini Woonboek gaan Britt en Tom op zoek naar de ideale kinderkamer. Ze bezochten meer dan dertig mooie kinderkamertjes in verschillende stijlen en tonen in detail de vele fijne ideeën en interieurspulletjes die een kinderkamer uniek maken. Daarvoor keken ze deze keer verder dan België en trokken ze ook richting Nederland en Engeland voor meer inspiratie.

Daarnaast delen ze hun favoriete kinderwinkeladresjes in Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven, Brugge, Amsterdam en Parijs, en lijsten ze de leukste kinderwebwinkels op die je gezien moet hebben.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kan je aan de slag met een van de doe-het-zelfprojecten voor de kinderkamer zoals een minimalistisch speelhuisje, een mooi kinderboekenrekje of een handige speelgoedopbergdoos. 

Het ideale geschenk voor ouders en grootouders (in spe)!