0 Items

BOBBEJAAN LUXE (UITVERKOCHT)

Tom Schoepen

Fotografie: Bobbejaan Records, Herman Selleslags en Stephan Vanfleteren

Niet meer te bestellen

Prijs: 
€ 495,00
  (excl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 33 x 30cm
  • 204 bladzijden
  • Halflinnen band
  • Gedrukt in quadrichromie
  • ISBN 978 90 8162 376 6

Een uitgave van Uitgeverij Kannibaal in samenwerking met Bobbejaan Records


Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Deze luxeversie werd in beperkte oplage gemaakt en is individueel genummerd. Het boek is met huid omkleed, afkomstig van paarden die gecertificeerd humaan werden gekweekt en behandeld. Tevens bevat deze editie een 10-inch vinylplaat met een aantal onuitgegeven nummers van Bobbejaan, een dvd van zijn uitvaartplechtigheid en een gesigneerde print van Stephan Vanfleteren. Dit alles werd verpakt in een foedraal.

Naar aanleiding van de eerste verjaardag van zijn overlijden maakte zoon Tom een postuum eerbetoon aan zijn vader, een van de grootste artiesten die Vlaanderen heeft gekend. Bobbejaan liet een enorme culturele erfenis na. De familie Schoepen bewaarde alles met de meeste zorg: foto's, contracten, affiches, verkoopaktes, inkomtickets, dagboeken, klankopnames…

Op basis van dit archiefmateriaal en de gesprekken die Tom Schoepen tussen 2005 en 2010 met zijn ouders voerde, werden de biografische feiten voor deze publicatie verfijnd en grondig vervolledigd. 

Het boek bevat naast deze unieke familiedocumentatie ook archiefmateriaal uit de collectie van Bobbejaan Records, Herman Selleslags en Stephan Vanfleteren.