0 Items

Waarom wereldkampioen willen worden geen goed idee is (UITVERKOCHT)

Paul Van Den Bosch

Niet meer te bestellen

Prijs: 
€ 17,95
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 17 x 13 cm
  • 144 bladzijden
  • Softcover met flappen
  • Quadrichromie
  • Nederlandse editie
  • ISBN 978 94 9208 182 7Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

De nieuwe leider is een coach: 40 tips & tricks om meer uit de ander en uit jezelf te halen door Paul Van Den Bosch 

 
“Globaal gezien verloren de atleten die ik gedurende mijn coachcarrière van vijfentwintig jaar heb begeleid 95 procent van hun wedstrijden. Ik heb dus veruit het meeste van mijn tijd besteed aan het analyseren van verloren wedstrijden, en aan het oppeppen en motiveren van atleten die naast de overwinning hadden gegrepen. Mee winnen is eenvoudig, mee verliezen dwingt respect en vertrouwen af. Mee verliezen is winnen.”

Paul Van Den Bosch
 

Naast zijn drukke activiteit als sportcoach is Paul Van Den Bosch meer en meer actief als coach en adviseur voor mensen in het bedrijfsleven en het onderwijs. Zijn ervaring in de sport blijkt van grote waarde voor iedereen die mensen wil begeleiden en motiveren, op welk niveau dan ook.

In zijn geheel eigen stijl geeft Van Den Bosch veertig bruikbare en haalbare tips over hoe je mensen kan doen groeien in hun vak: van hoe je de lat op de juiste hoogte moet leggen over waarom je een sprinter vooral niet moet leren te klimmen tot het onvermoede verband tussen de Mount Everest en de VW-sjoemelsoftware.

Voor wie het belangrijk vindt om de talenten van zijn studenten, medewerkers of collega’s tot volle bloei te laten komen, is dit een onmisbare gids vol praktische coachinglessen over stress, motivatie, haalbare doelen, communicatie en vertrouwen.

 

“Zelfs na dertien jaar intense samenwerking slaagt mijn coach er met dit boek nog steeds in om me te motiveren en te inspireren in mijn leven na de topsport.”
Sven Nys, ex-topatleet

“Een eerlijk en positief verhaal dat het sportieve overstijgt. Via anekdotes komt Paul tot een diep menselijke analyse waarbij vertrouwen, respect en empathie sleutelwoorden zijn om het beste uit elke mens, elke sporter of mogen we zeggen ‘leerling’ te halen.”
Hilde Crevits, minister van Onderwijs

“Paul Van Den Bosch heeft het uitzonderlijke talent om heel snel te kunnen observeren, analyseren, synthetiseren en motiverende feedback te kunnen formuleren – allemaal eigenschappen van een topcoach. In dit begeesterende boek formuleert hij een positieve en bezielende boodschap die ook bedrijfsleiders zal inspireren.”
Hans Wilmots, CEO van BDO

“Focus enkel op die dingen waarop je echt vat kan hebben’ en ‘Houd altijd rekening met relevante feedback’. Dat zijn enkele tips uit het boek van Paul Van Den Bosch die er mee voor gezorgd hebben dat ik vandaag als journalist sterker dan ooit in mijn schoenen sta.”
Bart Schols, VRT, presentator De Afspraak