0 Items
Nieuws

Opening expo 'The Artist/Knight' in het Kasteel van Gaasbeek is een groot succes

Uitgeverij Hannibal wint prestigieuze 'Prix du Livre Historique' in Arles met 'Latif Al Ani'

Philippe Vandenberg en Bruce Nauman
in dialoog bij Sofie Van de Velde


Michiel Hendryckx' 'Verlangen naar Frankrijk' voorgesteld in de Gentse Sint-Baafsabdij

Fantastische sculpturen van de Amerikaanse
Lee Bontecou in Gemeentemuseum Den Haag


Afscheidsboek van Fabian 'Spartacus' Cancellara onder massale belangstelling gepresenteerd

40 jaar wielerverslaggeving: memoires van meesterfixer André Meganck te boek gesteld

Het 'Belgisch Bakboek': nu al een klassieker!

Sven Nys viert zijn afscheid als profrenner
met gesigneerde en exclusieve limited edition


'Coach voor het leven' Paul Van Den Bosch presenteert zijn afscheidsboek in Gent

'Venezia' van Serge Simonart muzikaal boven
de doopvont gehouden in Venetië van het noorden


Ultieme biografie van Eddy Merckx voorgesteld aan fine fleur van Belgische politiek

'The Butcher's Book' van Hendrik Dierendonck:
een nieuwe kijk op vlees


'Facing Japan' in stijl gepresenteerd
in het Gentse Museum Dr. Guislain


Koning Albert II brengt een bezoek
aan expo Merckx-Ickx in Brussel


Nick Cave luistert boekpresentatie
'Anton Corbijn 1-2-3-4' op in Den Haag


Presentatie van 'Het Zilte Westen' in Brugge

Expo Merckx & Ickx succesvol van start

Signeersessie dEUS op Antwerpse Boekenbeurs

Filip Dewulf: 'Kim was na comeback nog beter’

Win een meet & greet met Kim

Prins Filip en prinses Mathilde ontvangen
een limited edition van Kim Clijsters


Uitgeverij Kannibaal wint prestigieuze internationale prijs met 'Jacky Ickx'

Boekpresentatie ‘Jacky Ickx’ in Brussels stadhuis

Boekpresentatie Jacky Ickx in Monaco

19 oktober 2015

'The Butcher's Book' van Hendrik Dierendonck:
een nieuwe kijk op vlees

Op 19 oktober 2015 werd in Slagerij Dierendonck en het restaurant Carcasse in Koksijde de publicatie van 'The Butcher's Book' gevierd. Hendrik Dierendonck en zijn team verwenden hun gasten met heerlijke vleesgerechten.


"Minder maar beter vlees eten, dat is de toekomst van de ambachtelijke beenhouwerij. Dierendonck staat vandaag voor ambacht, terroir en passie. Met dit boek wil ik eer betuigen aan alle kwekers die hun dieren met veel respect voor de natuur telen, en aan de beenhouwers, versnijders en uitbeenders die dag en nacht in de kou zwoegen tussen vier muren.”
— Hendrik Dierendonck

Voor bestellingen en meer info over het boek: http://www.uitgeverijkannibaal.be/catalogus-kannibaal/lifestyle/the-butcher-s-book