0 Items
Nieuws

10 november 2016

Afscheidsboek van Fabian 'Spartacus' Cancellara onder massale belangstelling gepresenteerd

Fabian Cancellara zet dit jaar een punt achter een indrukwekkende carrière als klassieke wielrenner. Afscheid nemen van zijn Belgische fans deed hij op 12 november onder enorme belangstelling in ’t Kuipke in Gent en als kroon op zijn carrière maakte hij bovendien een rijk geïllustreerd afscheidsboek als blijvend aandenken voor zijn fans.


Dit boek werd op 10 november aan de pers gepresenteerd in het Antwerpse Crowne Plaza Hotel, verscheen in drie talen en zal wereldwijd verdeeld worden.

De populariteit van Fabian Cancellara in Vlaanderen bewees ook zijn komst naar de Boekenbeurs: meer dan twee uur lang was het aanschuiven om een boek te kunnen laten signeren door de Zwitserse wielervedette die Vlaanderen in zijn hart sloot. Zijn fenomenale strijdlust maakte van Cancellara niet alleen een ongemeen populaire atleet, ze bezorgde hem bovendien de bijnaam Spartacus, die hij – zoals hij in het boek vertelt – met veel trots zal blijven dragen.

Aan de hand van een diepgaand interview biedt Cancellara’s afscheidsboek een authentieke inkijk in het professionele leven van de wielrenner en zoomt het in op de impact die zijn carrière had op zijn leven als echtgenoot en vader. Tientallen nooit eerder gepubliceerde beelden tonen hoe hij van een jonge, beloftevolle renner uitgroeide tot Spartacus, die ondanks zijn immense populariteit altijd met de voeten op de grond is blijven staan en nooit zijn fans uit het oog verloor. Dit boek is een unieke must have voor al wie Fabian Cancellara een warm hart toedraagt.