0 Items
Nieuws24 maart 2018

Beloftevolle start voor expo 'Surf Tribe' van Stephan Vanfleteren in Knokke-Heist

De opening van de expo 'Surf Tribe' van Stephan Vanfleteren, in Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist, werd massaal bijgewoond: zo'n vijfhonderd genodigden konden de indrukwekkende beeldenreeks en het bijbehorende boek in preview bekijken.


Meer info & foto's19 maart 2018

Ultieme biografie van VDB gepresenteerd door familie en auteur in Ploegsteert

Op 19 maart 2018 werd 'VDB – De biografie' gepresenteerd in Hostellerie Café De La Grand Place in Ploegsteert, de geboorteplaats van Frank Vandenbroucke. Voor het eerst werkten zijn ouders, Chantal Vanruymbeke en Jean-Jacques Vandenbroucke, mee aan een boek over het turbulente levensverhaal van hun enige zoon.


Meer info & foto's07 december 2017

Fotograaf Thomas Sweertvaeghers eerste boek 'Hallertau' feestelijk op gang getrapt

Op 7 december 2017 werd het boek 'Hallertau. A Skateboarder’s Journal' gepresenteerd in NEST, Gent. Dit is de eerste publicatie waarin fotograaf Thomas Sweertvaegher zijn beelden toont. Al jarenlang volgt hij de beste skateboarders van binnen-en buitenland en legt hij hun bijzondere roadtrip van heel dichtbij vast.


Meer info & foto's04 december 2017

Gesmaakte boekpresentatie 'Kobe Desramaults' in sterrenrestaurant Chambre Séparée

Op 4 december 2017 presenteerden Uitgeverij Kannibaal en Kobe Desramaults onder grote persbelangstelling het nieuwe boek 'Kobe Desramaults'. Het evenement vond plaats in het onlangs met een Michelinster bekroonde Chambre Séparée in Gent.


Meer info & foto's10 juli 2017

Opening expo 'The Artist/Knight' in het Kasteel van Gaasbeek is een groot succes

Op 10 juli woonden meer dan vierhonderd genodigden de opening bij van de tentoonstelling 'The Artist/Knight' in de romantische setting van het Kasteel van Gaasbeek.


Meer info & foto's04 juli 2017

Uitgeverij Hannibal wint prestigieuze 'Prix du Livre Historique' in Arles met 'Latif Al Ani'

Op les Rencontres d’Arles, het jaarlijkse hoogfeest van de fotografie in Arles, won Uitgeverij Kannibaal/Hannibal de eerste prijs in de categorie ‘Prix du Livre Historique’ met het boek ‘Latif Al Ani’.


Meer info & foto's30 maart 2017

Philippe Vandenberg en Bruce Nauman
in dialoog bij Sofie Van de Velde

Philippe Vandenberg en Bruce Nauman. Twee ogenschijnlijk erg verschillende kunstenaars. Toch worden ze verrassend met elkaar geconfronteerd in Gallery Sofie Van de Velde in een tentoonstelling gecureerd door dr. Brigitte Kölle, hoofdcurator hedendaagse kunst van de Kunsthalle Hamburg.


Meer info & foto's21 maart 2017

Michiel Hendryckx' 'Verlangen naar Frankrijk' voorgesteld in de Gentse Sint-Baafsabdij

In het prachtige kader van de oude Sint-Baafsabdij in Gent werd op 21 maart het startschot gegeven van de expo 'Het verlangen naar Frankrijk', met foto's van Michiel Hendryckx. Meer dan driehonderd aanwezigen tekenden present op de zuiderse vernissage.


Meer info & foto's25 februari 2017

Fantastische sculpturen van de Amerikaanse
Lee Bontecou in Gemeentemuseum Den Haag

Op 25 februari opende in het Gemeentemuseum Den Haag onder grote belangstelling een retrospectieve tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenares Lee Bontecou.


Meer info & foto's10 november 2016

Afscheidsboek van Fabian 'Spartacus' Cancellara onder massale belangstelling gepresenteerd

Fabian Cancellara zet dit jaar een punt achter een indrukwekkende carrière als klassieke wielrenner. Afscheid nemen van zijn Belgische fans deed hij op 12 november onder enorme belangstelling in ’t Kuipke in Gent en als kroon op zijn carrière maakte hij bovendien een rijk geïllustreerd afscheidsboek als blijvend aandenken voor zijn fans.


Meer info & foto's28 oktober 2016

40 jaar wielerverslaggeving: memoires van meesterfixer André Meganck te boek gesteld

In het gezellige kader van Mie Katoen in Affligem werd op 28 oktober het boek 'Meesterfixer – Memoires van de man buiten beeld' gepresenteerd aan een keure van sportjournalisten en (ex-)renners.


Meer info & foto's10 oktober 2016

Het 'Belgisch Bakboek': nu al een klassieker!

Op 20 oktober werd in het Gentse Stadspaleis Hotel d’Hane-Steenhuyse, op een boogscheut van de voormalige, wereldbefaamde bakkerij Bloch, het 'Belgisch Bakboek' gepresenteerd aan het publiek.


Meer info & foto's05 april 2016

Sven Nys viert zijn afscheid als profrenner
met gesigneerde en exclusieve limited edition

Veldrijder Sven Nys nam onlangs in schoonheid afscheid van zijn wielercarrière in een nokvol Sportpaleis. Ter ere van dit afscheid maakte Uitgeverij Kannibaal een prachtige limited edition: het herwerkte publieksboek, gesigneerd en genummerd, samen met drie metalen rennertjes gepresenteerd in een stijlvolle witte doos.


Meer info & foto's26 maart 2016

'Coach voor het leven' Paul Van Den Bosch presenteert zijn afscheidsboek in Gent

In aanwezigheid van minister Hilde Crevits en tal van atleten werd op 26 maart 2016 het boek van Paul Van Den Bosch gepresenteerd in de Gentse Ghelamco Arena. In 'Coach voor het leven' praat de man achter Sven Nys ook openhartig over zijn intense samenwerking met andere topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Luc Van Lierde, Kenny Belaey, André Greipel en Tim Wellens.


Meer info & foto's11 december 2015

'Venezia' van Serge Simonart muzikaal boven
de doopvont gehouden in Venetië van het noorden

In het Brugse hotel Die Swaene werd op 11 december 2015 het fotoboek 'Venezia' gepresenteerd. Na een korte speech van auteur Serge Simonart ("Life is too short, speeches are too long") kon het selecte publiek genieten van Venetiaanse en andere Italiaanse aria's door sopraan Amaryllis Dieltiens en pianist Bart Naessens.


Meer info & foto's28 oktober 2015

Ultieme biografie van Eddy Merckx voorgesteld aan fine fleur van Belgische politiek

In aanwezigheid van onder anderen eerste minister Charles Michel, minister Kris Peeters, minister Hilde Crevits, sportlegende Paul Van Himst, een aantal oud-ploegmaten en familie van de Kannibaal werd op 28 oktober 2015 de ultieme biografie van Eddy Merckx gepresenteerd in Brussel.


Meer info & foto's19 oktober 2015

'The Butcher's Book' van Hendrik Dierendonck:
een nieuwe kijk op vlees

Op 19 oktober 2015 werd in Slagerij Dierendonck en het restaurant Carcasse in Koksijde de publicatie van 'The Butcher's Book' gevierd. Hendrik Dierendonck en zijn team verwenden hun gasten met heerlijke vleesgerechten.


Meer info & foto's10 juni 2015

'Facing Japan' in stijl gepresenteerd
in het Gentse Museum Dr. Guislain

Onder een stralende zon en grote belangstelling werd op 10 juni 2015 ons boek 'Facing Japan' gepresenteerd op de binnenkoer van het Gentse Museum Dr. Guislain, waar de gelijknamige expo plaatsvindt.


Meer info & foto's30 april 2015

Koning Albert II brengt een bezoek
aan expo Merckx-Ickx in Brussel

Op 30 april verzamelden Vlaamse en Waalse pers op onze expo Merckx-Ickx. Jacky Ickx en Eddy Merckx mochten er koning Albert II rondleiden en dat kon niet ongemerkt voorbijgaan. Ook de Brusselse minister Guy Vanhengel was aanwezig.


Meer info & foto's21 maart 2015

Nick Cave luistert boekpresentatie
'Anton Corbijn 1-2-3-4' op in Den Haag

In een nokvolle zaal in het Gemeentemuseum van Den Haag werd op 21 maart ons boek 'Anton Corbijn 1-2-3-4' gepresenteerd, in aanwezigheid van Nick Cave en Marlene Dumas.


Meer info & foto's11 december 2014

Presentatie van 'Het Zilte Westen' in Brugge

Op 11 december werd ons pop-upboek 'Het Zilte Westen - Op zoek naar het DNA van West-Vlaanderen' onder grote belangstelling gepresenteerd in het Brugse Hof. Op de originele dialectenboom staat een tekening van Wim Opbrouck.


Meer info & foto's04 december 2014

Expo Merckx & Ickx succesvol van start

De expo over Eddy Merckx en Jacky Ickx naar aanleiding van hun 70ste verjaardag in het Brusselse Trade Mart is succesvol van start gegaan. Op de vooropeningen mochten we naast de twee sporthelden nog talrijke bekende en onbekende gasten verwelkomen voor een avond vol kijk- en luisterplezier.


Meer info & foto's01 november 2014

Signeersessie dEUS op Antwerpse Boekenbeurs

Aan onze stand op de Antwerpse Boekenbeurs konden de fans van dEUS hun exemplaar van ons nieuwe fotoboek over de Antwerpse topband laten signeren.


Meer info & foto's15 december 2012

Filip Dewulf: 'Kim was na comeback nog beter’

Ex-tennisser Filip Dewulf was als journalist aanwezig op het afscheid van Kim Clijsters in het Sportpaleis. In 'Kim Clijsters. Eerste en enige officiële carrièreoverzicht' geeft hij een overzicht van de rijkgevulde tenniscarrière van de Breese.


Meer info & foto's12 december 2012

Win een meet & greet met Kim

De eerste 100 bestellers van de Limited edition worden uitgenodigd op een meet & greet met Kim Clijsters in 2013.


Meer info & foto's12 december 2012

Prins Filip en prinses Mathilde ontvangen
een limited edition van Kim Clijsters

Vlak voor haar match tegen Venus Williams in het Antwerpse Sportpaleis overhandigde Kim Clijsters een eerste exemplaar van 'Kim Clijsters. Limited edition' aan prins Filip en prinses Mathilde.


Meer info & foto's11 oktober 2012

Uitgeverij Kannibaal wint prestigieuze internationale prijs met 'Jacky Ickx'

Op de Frankfurter Buchmesse werd op 11 oktober 2012 de Duitse ADAC-prijs voor beste autoboek uitgereikt door Michaël Ramstetter namens ADAC, de grootste automobilistenvereniging in Duitsland, die 18 miljoen leden telt.


Meer info & foto's07 juni 2012

Boekpresentatie ‘Jacky Ickx’ in Brussels stadhuis

In de gotische zaal van het Brusselse stadhuis werd op donderdag 7 juni de luxe-editie van ‘Jacky Ickx. Limited edition’ gepresenteerd, het ultieme boek over het leven en de carrière van de legendarische Belgische autocoureur.


Meer info & foto's11 mei 2012

Boekpresentatie Jacky Ickx in Monaco

Monaco, Automobile Club


Meer info & foto's