Uit liefde voor de sport en het boek

Een uitgave van Uitgeverij Kannibaal: uit liefde voor de sport en het boek.

Alle uitgaven van de uitgeverij worden gemaakt met de meeste zorg voor kwaliteit. Het is onze uitdaging om boeken aan te bieden die een ereplaats verdienen in jullie boekenkasten omwille van hun concept, vormgeving, beeldkwaliteit en zorg voor druk en afwerking.

Over ons

Uitgeverij Kannibaal werd eind 2009 opgericht door Jan Maes, Stephan Vanfleteren en Karl Vannieuwkerke met als doel één boek uit te geven: het ultieme huldeboek over Eddy Merckx, onder de naam Merckxissimo. De uitgeverij werd Kannibaal gedoopt, naar Eddy Merckx.

Door het onverwacht grote succes van deze eersteling werd in 2010 besloten om verder te gaan met de uitgeefactiviteit, met een duidelijke keuze voor verzorgde, geïllustreerde boeken over sport. In dat jaar verschenen onder meer de Kunstbox Eddy Merckx, Merckx 525 en Renner willen worden van Karl Vannieuwkerke.

In 2011 vervoegde Gautier Platteau zich bij de uitgeverij en werd het Kannibaalfonds verder uitgebouwd en aangevuld met de imprint Hannibal. Onder deze naam worden kwalitatieve, geïllustreerde boeken uitgebracht over geschiedenis, fotografie, mode, kunst en cultuur. Boeken van Uitgeverij Kannibaal en Hannibal zoals Jacky Ickx en Sense of Place – Europese landschapsfotografie worden wereldwijd uitgebracht en verspreid. 

Contacteer ons

Bestellingen
Séverine Lacante
T 058/62 37 52
bestellingen@uitgeverijkannibaal.bePers
Natacha Hofman
pers@uitgeverijkannibaal.beDe uitgeverij
Appelmarkt 8
8630 Veurne
T 058/62.37.52
F 051/77.71.45Maatschappelijke zetel
Damwegel 12
8810 Lichtervelde
F 051/77.71.45