0 Items

Recht uit het hart (OPNIEUW VERKRIJGBAAR)

Niels Albert

Prijs: 
€ 22,50
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 22,5 x 15,5 cm
  • 256 bladzijden
  • Softcover
  • Quadrichromie
  • ISBN 978 94 9137 691 7Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Het persoonlijke verhaal van wielrenner Niels Albert
na zijn hartproblemen


“Ja, ik ben deze zomer naar Rock Werchter en Tomorrowland geweest. Ik stond daar echter meer dan eens in het niets te turen, met de vraag: wat sta ik hier in godsnaam te doen? Het bleek niets meer dan een vlucht te zijn. Weg uit de harde realiteit.”

Niels Albert

 

Half mei kondigde tweevoudig veldritwereldkampioen Niels Albert (28) tijdens een emotioneel persmoment zijn afscheid van de wielersport aan na hartproblemen. Voor de buitenwereld leek hij zich snel te herpakken, maar in werkelijkheid ging hij door de hel. In deze biografie is de meest flamboyante der crossers niet alleen openhartig over de ellende van de voorbije maanden, maar blikt hij via sappige anekdotes die niemand kent ook terug op zijn veel te korte maar heftige carrière. Recht uit het hart.

 

Auteur Nico Dick zette in 2001 zijn eerste stappen in de journalistiek als medeoprichter en redacteur van www.cyclo-cross.info. In 2005 kwam hij als wielerjournalist terecht bij Het Laatste Nieuws, het dagblad waarvoor hij op dit moment nog altijd actief is op freelancebasis. Met www.veldritkrant.be stampte hij onlangs een nieuw project uit de grond. Recht uit het hart is zijn boekdebuut.