0 Items

KLEINE MAN GROTE TOUR (OPNIEUW VERKRIJGBAAR)

Jeroen de Preter

Fotografie: Jonas Lampens

Prijs: 
€ 12,50
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • Hardcover
  • 22 x 24 cm
  • 180 bladzijden
  • ISBN 978 94 9137 602 3

Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

'Kleine man grote Tour' is het verslag van een veertiger die zijn jongensdroom waarmaakt. Een lees- en kijkboek vol humor en heroïek, met aan het eind een reeks gouden tips voor wielertoeristen die de Tour ooit zelf willen rijden. Hoe zwaar is de Ronde van Frankrijk? Journalist, ex-roker en koersfanaat Jeroen de Preter nam de proef op de som en verscheen één dag voor het peloton aan de start van de Tour 2011. In zijn wiel volgde Jonas Lampens, fotograaf annex soigneur. Drie weken en dik 3.400 zware kilometers lang overtroffen Jeroen en Jonas alle verwachtingen, om op 23 juli gloeiend van trots op de Champs-Elysées te arriveren.

Jeroen de Preter (°1970) is journalist bij 'De Morgen'. Hij houdt van koers, Bach, Beerschot, Boon en Berlijn. Jeroen heeft drie bloedjes van kinderen, een lieve vriendin en een handvol goeie vrienden. Jonas Lampens is zijn favoriete fotograaf.

Jonas Lampens (°1981) is freelance fotograaf. Sinds 2006 verschijnen zijn foto's met grote regelmaat in 'De Morgen'. Jonas heeft een fantastische vriendin, een kat, twee kippen en net zoals zijn vader één paar zondagse schoenen.