0 Items

Freddy Maertens (UITVERKOCHT)

Rik Vanwalleghem

Niet meer te bestellen

Prijs: 
€ 15,00
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • Hardcover
  • 22 x 22 cm
  • 168 bladzijden
  • Gedrukt op LuxoArt Samt
  • ISBN 978 94 9137 604 7

Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Een Leven in Wit en Zwart

De strijd tussen goed en kwaad kenmerkt eenieders leven. We maken momenten mee van vreugde en succes, maar ook van verdriet en tegenslag. Ons verblijf in dit opwindende tranendal biedt een afwisseling van wit en zwart.

Daarom blijft het leven van wielrenner Freddy Maertens fascineren: het ontvouwde zich tussen de hoogste toppen van roem en rijkdom, en de diepste dalen van ellende en armoede. Hij, het kind der wielergoden, raasde naar wereldvermaardheid en weelde, verzonk in een intrigerende anonimiteit, herrees verrassend uit de as van zijn ellende, om daarop nog dieper weg te zinken in een hel waarin de demon van de drank de scepter zwaaide. Tot hij weer boven water kwam, om alleen vast te stellen dat hij zijn leven vanaf nul moest herbeginnen.

Hoe Maertens dit beleefde, wat deze mallemolen hem aandeed en hoe hij er zich uit redde, leest en ziet u in dit unieke boek, waarin iedereen wel iets van zichzelf zal herkennen.

 

Rik Vanwalleghem

Rik Vanwalleghem werkte meer dan twintig jaar voor de kranten 'Het Nieuwsblad' en 'De Standaard', onder meer als wielerjournalist. Hij volgde zestien keer de Tour en schreef boeken over onder meer de Ronde van Vlaanderen, Eddy Merckx, Patrick Sercu en Briek Schotte. Momenteel is hij directeur van het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde.