0 Items

Fabian Cancellara 

Guy Van Den Langenbergh en Marco Pastonesi

Prijs: 
€ 29,95
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 28 x 22 cm
  • 192 bladzijden
  • Hardcover
  • Nederlandstalige editie
  • Quadrichromie
  • ISBN 978 94 9208 177 3Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Indrukwekkend afscheidsboek van
Fabian 'Spartacus' Cancellara


“Flandrien ben je pas als de Vlamingen je accepteren als een van hen door wie je bent, door wat je doet en door hoe je koerst. Ik mag zeggen dat Vlaanderen mij geaccepteerd heeft omwille van de mens die ik was, omwille van de renner die ik was. Om jezelf flandrien te mogen noemen moet je als renner ook de Vlaamse wielercultuur begrijpen en omarmen, frieten en bier inbegrepen. Dit boek is mijn afscheidsgeschenk aan al mijn supporters.”

— Fabian Cancellara
 

Fabian Cancellara is met drie overwinningen in de Ronde van Vlaanderen én in Parijs-Roubaix een echt monument onder de klassieke renners. Zijn palmares zit daarnaast tjokvol andere hoogtepunten, waaronder vier wereldtitels tijdrijden en drie olympische medailles. Zijn gouden plak in Rio 2016 vormt het orgelpunt van een uitgebreid succesverhaal.

Dankzij urenlange nieuwe interviews biedt dit boek een waarheidsgetrouwe inzage in de carrière van de ongemeen populaire atleet maar ook in zijn leven als echtgenoot en vader.

Met tientallen prachtige, nooit eerder gepubliceerde beelden van de Zwitserse hardrijder, vanaf zijn jeugd tot en met zijn laatste seizoen. Een uniek document in woord en beeld voor al wie Fabian Cancellara een warm hart toedraagt.

Opgetekend door sportjournalist Guy Van Den Langenbergh (Het Nieuwsblad), die Fabian Cancellara al jarenlang persoonlijk kent, met een inleiding door Marco Pastonesi (Gazzetta dello Sport).