0 Items

De Rode Duivels – Het officiële spelersboek 

Pierre Danvoye

Prijs: 
€ 24,50
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 28 x 22 cm
  • 192 bladzijden
  • Softcover
  • Quadrichromie
  • ISBN 978 94 9208 162 9Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Het officiële spelersboek van De Rode Duivels
op weg naar het EK in Frankrijk


"De hele wereld is het erover eens: het Belgische voetbal heeft nog nooit zo’n verzameling talent gehad. Onze voetbalgenieën laten nu al enkele jaren het Koning Boudewijnstadion systematisch vollopen, doen de kijkcijfers op tv ontploffen en brengen massa’s mensen samen voor reuzenschermen in het hele land. Bij ons is het bijna routine geworden. De Belgen hebben opnieuw geleerd om zich te kwalificeren voor de grote afspraken. In het buitenland vinden ze dat succes echter niet zo vanzelfsprekend. Ze vinden de opmars soms moeilijk te begrijpen. De reden is simpel: we hebben een uitzonderlijke generatie. Een gouden generatie, om een vaak gebezigd begrip te gebruiken. En terecht."

Pierre Danvoye, journalist bij Sport/Voetbalmagazine
 

Dit boek is bedoeld om de mannen die schuilgaan achter de Rode Duivels beter te leren kennen. Verschillende spelers zijn opvallend openhartig in de opgetekende interviews : over de emoties bij hun eerste selectie, hun onderdompeling in de media, de calvarietocht van langdurige blessures, hoe ze de EK-kwalificatiecampagne beleefd hebben, de match die ze nooit zullen vergeten, hun ambities voor morgen, de specifieke manier om in deze kern met elkaar om te gaan en hoe reputaties soms totaal niet blijken te kloppen… Ze doen dat in alle eerlijkheid, zonder taboes.

Leer alles over jouw favoriete speler in allesomvattende portretten en pakkende interviews. Het ideale boek voor elke supporter, geïllustreerd met tweehonderd recente kleurfoto’s.