0 Items

CYCLOCROSS (ENKEL NOG IN DE BOEKHANDEL VERKRIJGBAAR)

Michel Wuyts

Fotografie: Jelle Vermeersch

Niet meer te bestellen

Prijs: 
€ 24,50
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • Softcover
  • 25,5 x 32,8 cm
  • 240 bladzijden
  • ISBN 978 94 9137 603 0

Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Een ongeziene blik op een microkosmos. In dit boek nemen VRT-wielerjournalist Michel Wuyts en fotograaf Jelle Vermeersch je op een passionele manier mee in de wereld van het veldrijden. De journalist vertelt onuitgegeven anekdotes - hij beschouwt, slaat en zalft. De fotograaf schildert de volkse sfeer van deze sport op een niet eerder geziene manier. Je wordt binnengeloodst in een leefwereld waar een handvol gladiatoren elkaar elke week bekampen in een arena gevormd door een cyclocrossomloop. Dit boek is een omhelzing van tekst en beeld, van lijden en genot, van topsport en schoonheid.

Auteur Michel Wuyts (°1956) is dé stem van het wielrennen en het veldrijden in Vlaanderen. Al bijna twintig jaar volgt hij deze disciplines voor de openbare omroep vanaf de eerste rij. Niemand is beter geplaatst dan Wuyts om zijn licht te laten schijnen op de authentieke leefwereld van de cyclocross.

Fotograaf Jelle Vermeersch (°1980) maakt wekelijks portretten en reportages voor 'Humo', 'De Morgen', 'P-Magazine' en 'Sportmagazine'. Hij kampeerde voor dit boek een winter lang in het veld, de ideale manier voor hem om zijn liefde aan het veldrijden te betuigen. Vermeersch heeft een subtiel oog voor detail, en dat maakt zijn fotografie uitzonderlijk.