0 Items

Boskamp buldert.
Vannieuwkerke vs. Boskamp (UitVERKOCHT)

Niet meer te bestellen

Prijs: 
€ 17,95
  (incl. verzendingskosten)

Uw boeken worden binnen vier werkdagen verzonden.
  • 18 x 13 cm
  • 192 bladzijden
  • Quadri gedrukt
  • Softcover
  • ISBN 978 94 9137 685 6Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Boskamp buldert – Vannieuwkerke vs Boskamp: het enige boek dat er echt toe doet als u straks naar het WK voetbal wil kijken. 

Jan Boskamp veroverde met Nederland zilver op het WK 1978 en was de eerste buitenlandse voetballer die in België de Gouden Schoen won. Vandaag is Boskamp een felgesmaakte voetbalanalist, zowel in België als in Nederland. Sporza-presentator Karl Vannieuwkerke prikkelt, daagt uit en incasseert, zoals ze dat als goede vrienden al vele jaren in de televisiestudio doen. Ook in dit boek zitten ze elkaar met veel plezier in de haren.

Boskamp stelt drie elftallen samen: de beste Belgische ploeg aller tijden, het beste Nederlandse elftal aller tijden en het team waarmee we straks zonder twijfel wereldkampioen zouden worden: de Duivels van Oranje. Het resultaat is een heerlijk boek vol sappige anekdotes en een verfrissende kijk op het voetbal in de Lage Landen. Wij garanderen u gelach, wenkbrauwengefrons, een krop in de keel en onbetaalbare achtergrondinformatie, kortom: Jan Boskamp op zijn best.

 

“Eden Hazard is pure klasse, fenomenaal. Hij is een van de weinige spelers die je nog ziet lachen op het veld. En dan lopen ze te zeiken omdat hij eens een hamburger eet. Dat mannetje had gewoon honger.”

“Niet Vincent Kompany of Eric Gerets is de beste Belgische verdediger ooit. Dat is Philippe Albert. Van alle voetballers met wie ik heb gewerkt, is Flippie mijn favorietje.”

“Als ik moet kiezen tussen Johan Cruijff en Coen Moulijn, dan ga ik altijd voor Moulijn. Coentje was mijn god, daar kan zelfs Jopie niet tegenop.”