0 Items

Nieuwe publicaties

America in <br/>Black and White
Rediscovery of the stunning work by American top photographer John G. ZimmermanJohn G. Zimmerman (1927-2002) is a true icon of American photography. For decades his pictures&n...
Belgicum
Reprint of Stephan Vanfleteren’s Belgicum on occasion of this masterpieces’ tenth birthday  “Belgicum is brilliant. It’s an epitaph for a country that disa...
Nieuws

 

Afscheidsboek van Fabian 'Spartacus' Cancellara onder massale belangstelling gepresenteerd

Fabian Cancellara zet dit jaar een punt achter een indrukwekkende carrière als klassieke wielrenner. Afscheid nemen van zijn Belgische fans deed hij op 12 november onder enorme belangstelling in ’t Kuipke in Gent en als kroon op zijn carrière maakte hij bovendien een rijk geïllustreerd afscheidsboek als blijvend aandenken voor zijn fans.
More info & photos
 
 

40 jaar wielerverslaggeving: memoires van meesterfixer André Meganck te boek gesteld

In het gezellige kader van Mie Katoen in Affligem werd op 28 oktober het boek 'Meesterfixer – Memoires van de man buiten beeld' gepresenteerd aan een keure van sportjournalisten en (ex-)renners.
More info & photos
 
 

Het 'Belgisch Bakboek': nu al een klassieker!

Op 20 oktober werd in het Gentse Stadspaleis Hotel d’Hane-Steenhuyse, op een boogscheut van de voormalige, wereldbefaamde bakkerij Bloch, het 'Belgisch Bakboek' gepresenteerd aan het publiek.
More info & photos